LashStudioCucu er en vegansk beauty klinik og akademi fokuseret på bæredygtighed. 

Klinikens vision og mission er at opnå og tilfredsstille kundernes behov og ønsker i takt med den kunstneriske side af skønhed gennem ekspertise og vejledning. Vi fokuserer på bæredygtighed gennem opførsel og produkter, med certificeret og trænet medarbejder indenfor deres område.

LashStudioCucu blev kendt for et frisk perspektiv og lash extensions påførring som adskiller sig fra hvad er i landet pt. Vi er også de eneste i Denmark der tilbyder Lash Extensions Medlemskaber. Udover rene og sunde behandlinger, bruger vi eyelash extensions til at rette asymmetrien i ansigtet og øjne, og vi gør det samme gennem brow styling. I det samme koncept træner Teodora alle medarbejdere og underviser det i kurser/ coaching sessions.  Så vi går mere i dybden med kunsten i lashes og brows.

Teodora Cucu er stifter, ejer og educator hos LashStudioCucu.

Hun blev i 2019 og 2020 Lash Bar Pro Ambassadør som den eneste i Jylland. Hun rejste til forskellige lande, for at opnå den bedste uddannelse og konkurrencer indenfor skønhed og vippeteknik, udover en BA i design og business i Danmark. Du kan læse mere om Teodora her

–2019 Lash World Cup

– LashBar Academy 

– Maven Artistry

– Soph Academy

– Beauty Center Academy

– Ilbah Ateliers Academy

– CND Academy

– Via Design & Business University

Hun er kendt for at have sans for et frisk perspektiv og gennemført design. Hun stræber for sund påførring og detaljeret omsorg. Med hver besøg, tilbyder hun et unik oplevelse.

Med en klar lidenskab for sit arbejde, er hun opmærksom på at opdatere produkterne og teknikkerne. Dette er med til at give hendes kunder den bedste kvalitet og service, samt give hendes elever den bedste uddannelsessted indenfor vipper, bryn og make-up.

Som side-job udvikler hun egne vippeprodukter og tøj under hendes eget brand, der kan findes i klinikken. 

Hun tilbyder: Single, Hybrid og Volume Eyelash Extensions, Keratin Lash & Brow Lift, Brow Styling, CND Shellac Manicure,  Make up, Hår Styling og Opsætning Kurser, Mentoring & Træning. 

Stephanie Leyden er uddannet kosmetolog siden 2005 og rejst til London, Paris and Dubai løbet af hendes uddanelse. Hun er også trænet i single lash extensions og uddannet i volume eyelash extensions og lash & brow lift hos LSC af Teodora Cucu. 

Stephanie er en erfaren og dygtig behandler, smilende og  omhyggelig. Hun har altid en dejlig positiv energi.

Desuden har hun en basis sygeplejerske uddannelse fra Australien og en AP i Multimedia og Design Communication. 

–Murad

CIDESCO, ITECH , CIBTAC

– LashStudioCucu

– Elly Lukas Beauty Therapy College 

– Australien College of Nursing

– Royal Melbourne Institute of Technology 

– CND Academy

– Business Academy of Aarhus 

Hun tilbyder: Ansigtsbehandlinger, Single, Hybrid og Volume Eyelash Extensions, Keratin Lash & Brow Lift, Brow Styling, CND Shellac Manicure,  Make up og Voks.

Helle Bjerg Eskildsen er uddannet i klassisk vippe extensions i 2018, og har siden videreuddannet sig i både lash lift, brow og volume extensions hos LSC af Teodora og JoLash af Trine.

– Beauty By Brix

– Lash Studio Cucu 

– JoLash Denmark 

Helle har tidligere arbejdet i social psykiatrien i Aarhus, og har en PBA i ernæring og sundhed. 

Med god sans for detaljer og en stor passion for faget, er Helle en meget kompetent og grundig vippeteknikker.
Hun fokuserer på at gøre hver behandling til en god oplevelse og vægter højt at kunderne går fra behandlingen glade og tilfredse. 

Hun tilbyder: Single, Hybrid og Volume Eyelash Extensions, Keratin Lash & Brow Lift.

Produkter

Brands til vippe extensions: Aspire by Lash Bar og Blink Nordic og LASHSTUDIOCUCU.

‘BL Laser Lash’ er efterfølgeren til de populære ‘Signature Mink’. Stadig samme høje kvalitet af PBT materiale fra Korea. Den eneste forskel er at ‘BL Laser Lash’ er med forbedret holdbarhed, hvilket skyldes en laser behandling på extensions rod . Den specielle laser skravering øger fleksibiliteten samt limens hæfteevne. Derudover er alle vores produkter testet og godkendt af:

  • EU godkendelse af produkt
  • Ikke testet på dyr
  • Parabenefri
  • Vegansk pre-treatment med biotin + vegansk lift og setting lotion
  • Intens genopbyggende keratin og collagen after-treatment
  • Bedre bæredygtighed
  • Ny teknologi forhindrer risiko for overbehandling