Om os

LashStudioCucu er en vegansk beauty klinik og akademi fokuseret på bæredygtighed. 

Klinikens vision og mission er at opnå og tilfredsstille kundernes behov og ønsker i takt med den kunstneriske side af skønhed gennem ekspertise og vejledning. Vi fokuserer på bæredygtighed gennem opførsel og produkter, med certificeret og trænet medarbejder indenfor deres område.

LashStudioCucu blev kendt for et frisk perspektiv og lash extensions påførring som adskiller sig fra hvad er i landet pt. Udover rene og sunde behandlinger, bruger vi eyelash extensions til at rette asymmetrien i ansigtet og øjne, og vi gør det samme gennem brow styling. I det samme koncept træner Teodora alle medarbejdere og underviser det i kurser/ coaching sessions.  Så vi går mere i dybden med kunsten i lashes og brows.

Teodora Cucu er stifter, designer og educator hos Lashstudiocucu. Hun blev i 2019 og 2020 Lash Bar Pro Ambassadør som den eneste i Jylland. Hun rejste til forskellige lande, for at opnå den bedste uddannelse og konkurrencer indenfor skønhed og vippeteknik, udover en BA i design og business i Danmark. 

–2019 Lash World Cup

– LashBar Academy 

– Maven Artistry

– Soph Academy

– Beauty Center Academy

– Ilbah Ateliers Academy

– CND Academy

– Via Design & Business University

Hun er kendt for at have sans for et frisk perspektiv og gennemført design. Hun stræber for sund påførring og detaljeret omsorg. Med hver besøg, tilbyder hun et unik oplevelse.

Med en klar lidenskab for sit arbejde, er hun opmærksom på at opdatere produkterne og teknikkerne. Dette er med til at give hendes kunder den bedste kvalitet og service, samt give hendes elever den bedste uddannelsessted indenfor vipper, bryn og make-up.

Som side-job udvikler hun egne vippeprodukter og tøj under hendes eget brand, der kan findes i klinikken. 

Produkter

Brands til vippe extensions: Aspire by Lash Bar og Blink Nordic og LASHSTUDIOCUCU.

‘BL Laser Lash’ er efterfølgeren til de populære ‘Signature Mink’. Stadig samme høje kvalitet af PBT materiale fra Korea. Den eneste forskel er at ‘BL Laser Lash’ er med forbedret holdbarhed, hvilket skyldes en laser behandling på extensions rod . Den specielle laser skravering øger fleksibiliteten samt limens hæfteevne. Derudover er alle vores produkter testet og godkendt af:

  • EU godkendelse af produkt
  • Ikke testet på dyr
  • Parabenefri
  • Vegansk pre-treatment med biotin + vegansk lift og setting lotion
  • Intens genopbyggende keratin og collagen after-treatment
  • Bedre bæredygtighed
  • Ny teknologi forhindrer risiko for overbehandling