CDN Shellac

CND Shellac & SPA håndbehandlinger

CND Shellac™ er en professionel neglelak, der giver flotte negle helt uden mærker med lang holdbarhed. Shellac™ bevarer glansen i op til 3 uger og er nem at fjerne. Aftagning tager kun 8 min. ved hjælp af skånsomme Remover Wraps. Der skal ikke files på negle for at fjerne Shellac™. Man undgår skader på ens egne naturlige negle, som ikke bliver tynde eller på anden måde skadet, uanset hvor længe man bærer Shellac™.

Efter flere års forskning og udvikling lancerede CND i 2010 CND Shellac. Et patenteret alternativ til de farvede geléer. CND Shellac er en unik hybrid mellem neglelak og gelé og fordelene ved CND Shellac er mange:

– Hæfter langt bedre til naturneglen uden brug af fil eller andre hjælpemidler.

– Bevarer, i modsætning til geléen, superhøj glans gennem hele perioden.

– Overflade er hårdere end gelé. Mere modstandsdygtig overfor slag og ridser.

– Nemmere at aftage end gelé. Ingen neglefil.

– Aftagningstid er kun 8-10 min og kan foretages derhjemme.

– CND Shellac indeholder hverken rene akrylater, formaldehyd, glutaraldehyd.

– Shellac indeholder ikke HEMA. Det udelader ikke, at produktet ikke kan forårsage allergi.

Sandsynligheden for at pådrage sig allergi som følge af bl.a. forkert anvendelse, er mindre end for produkter baseret på HEMA.
Dette understøttes af, at vi alene i Danmark er over 700 saloner, der foretager mere end 400.000 CND Shellac behandlinger årligt. Der er ikke registreret et eneste tilfælde af allergi forårsaget af CND Shellac.

CND SPA HÅNDBEHANDLING 

En samling af de bedste CND spa-produkter baseret på sødemandelolie. Højkvalitets ingredienser der nærer, fugter og forsigtigt eksfolierer huden. Sød mandelolie, jojobaolie og vitamin E efterlader huden blød med en en fantastisk glød.
Med denne behandling du få CND signature classic manicure, massage med eksfolieringe og næring produkter, afsluttet med CND Shellac lakering og massage.