Bespoke Ansigtsbehandling

MURAD Skræddersyet Ansigtsbehandling

Vi tilbyder forskellige ansigtsbehandlinger til forskellige behov.

Alle vores ansigtsbehandlinger henvender sig til både mænd og kvinder. I det fleste af alle ansigtsbehandlinger Indeholde:
(Dobbelt afrensningen – hud analyse –peeling – evt., frugtsyre , massage af nakke og skuldre og ansigtet, maske, afsluttende pleje og solbeskyttelse)

Med de MURAD Ansigtsbehandlinger , får du den mest optimale pleje til din hud type og behov.

Hvis du har præferencer, er du selvfølgelig velkommen til at nævne dem ved booking.

Vores kosmetolog vil lave en ansigtsanalyse og snakke med dig om din behov.

Hun kan samt med vurdere om hvad behandlingen skal have fokus på: urenheder fjernelse, dybtrens, fugtboost, blemish kontrol eller kollagen boost for eksempel.

Ansigtsbehandlingen er inkluderet retning af bryn, hvis ønsket.

Murad AHA Exfoliator frugtsyrebehandling

For alle hudtyper Fine linjer og rynker og ar akne minskes, mens glykolsyre eksfolier døde hudcelller bort. og får celllefornylsen gå hurtigere en unik panteret blandning af antioxidanter + antiinflamtorisk og fugtgivende ingridenser blødgørre huden. I behandling vil din huds elasticite blive forbedes og hudens struktur vil fremstår ensartet og ungdommelig.

Murad C-Vitamin ansigtsbehandling

Behandling er perfekt til at give huden sin klare friske glød tilbage , samtidig med fastheden øges + linjer og rynker reduceres, pigmentskader mindskes huden efterlades dejligt bløde … det er videnskabelig bevist at Murad C-vitamin ansigtsbehandling er den mest effektiv behandling med c-vitamin , hvilket gør at den er perfekt til reparer hud helt indefra!

Murad Blemish dybdrensene 

Den behandlig er videnskableig designet til at reducere udbrud og forbedre rødme betænelser, og hudensklarhed, den profecionelle behandling eksfolier med frugtenzymer, som får tilstoppet pore til åbner sig, uden huden bliver irreiterer, kan laves på alle former for uren hud. er også ideel til udbrud på ryg og decolte (brystet området)

Murad Resurgence ansigtbehandling

Den behandling er ideel til dem der plaget af en kombination af tør hud, finere linjer , tab af elasticitet, trist hud og hormonalle udbrud. Avanceret teknologi, som virke genopbegggende på collagenet , får linjer og rynker synes mindre , dukuøse og fugtgivnde ingridenser giver en blød hud , forbeder hudens struktur og farve, efter kun en behandling , vil du se den ungdommelig murad Glød!